کارشناس فروش ورق سیاه، اسید شویی و اسلب

کارشناس فروش ورق روغنی

کارشناس فروش گالوانیزه و رنگی

آدرس شرکت: اصفهان، خیابان سجاد، خیابان سپهسالار، ساختمان شهر ارا، طبقه اول، واحد 3
۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۰      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۱      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۲      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۳

ahaninfochannel      ahan_info

بر اساس اظهارات یک کارشناس، صنعت فولاد به شرایطی رسیده که حتی با احیای برجام، ایران باید یک رقابت منفی با شرکت‌های روس را تجربه کند که در واقع تأثیری در روند بهبود وضعیت نخواهد داشت.

احمد جانجان  در رابطه با تحلیل بازار فولادی بیان کرد: برخی تصمیمات در وزارت صمت با آزمون و خطا پیش می‌رود، به طور مثال در بهترین فرصت صادراتی محصولات فولادی و پتروشیمی در اوایل سال جاری، عوارض صادراتی وضع کرد که باعث از دست رفتن فرصت ایران شد. در واقع وی برای شمش ۷۵۰ دلاری و ورق ۹۰۰ دلاری عوارض ۲۲ تا ۲۵ درصدی گذاشت و همین امر باعث شد صادرات مقاطع فولادی از صرفه اقتصادی فاصله بگیرد.

وی ادامه داد: اجرای عوارض صادراتی به بهانه کنترل قیمت‌های داخلی، در نهایت منجر به دپو شدن ۳ تا ۴ میلیون تن از محصولات فولادی در انبارها شد. این درحالیست که در کشور ۲۵ تا ۲۶ میلیون تن فولاد تولید می‌شود که حدود  ۱۲ تا ۱۳ تن آن در داخل مصرف و باقی آن نیز باید صادر شود.

کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: لازم به ذکر است حتی در صورتی که برجام به امضا برسد و ایران به بازارهای هدف صادراتی خود بازگردد، باید یک رقابت منفی با شرکت‌های روس را تجربه کند.

جانجان با اشاره به اینکه تخفیف به سایر کشورها برای دور زدن تحریم‌ها صورت می‌گیرد، گفت: در چند دهه اخیر، ایران توانست مشتری‌های ثابتی در حوزه فولاد به دست بیاورد که با ایجاد عوارض صادراتی، شرکت‌های روسی با تخفیفات حدود ۳۰ درصدی بازار فولاد منطقه را از آن خود کردند.

بر اساس گفته‌های وی، عوارض صادراتی برای محصولات کشاورزی و شیمیایی حتی با وجود کنسل شدن، منجر به ریزش ۳۰ هزار واحدی بازار سرمایه شد.

برای مشاهده منبع خبر اینجا کلیک کنید