کارشناس فروش ورق سیاه، اسید شویی و اسلب

کارشناس فروش ورق روغنی

کارشناس فروش گالوانیزه و رنگی

آدرس شرکت: اصفهان، خیابان سجاد، خیابان سپهسالار، ساختمان شهر ارا، طبقه اول، واحد 3
۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۰      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۱      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۲      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۳

ahaninfochannel      ahan_info

صادرات سنگ آهن، و عدم تولید فولاد با حداکثر ظرفیت

اگر ما معادن سنگ آهن را یک بنگاه اقتصادی بدانیم، باید گفت که این بنگاه ها بسیار ضعیف هستند. خصوصا این که اخیرا اعلام شده است: ظرفیت فولاد سازان خالیست و حجم تولید آن ها به دلیل کمبود سنگ آهن و خام فروشی این محصول توسط فعالین صنایع معدنی، کاهش قابل توجهی پیدا کرده است.

سعید عسکرزاده دبیر انجمن سنگ آهن کشور در این رابطه می گوید: برای جلوگیری از خام فروشی سنگ آهن در سال جاری تصمیم بر آن شد که سنگ آهن صادره به خارج از کشور با ارزش افزوده بالاتر باشد. وی تاکید کرد: در حالی حداقل 75 درصد ظرفیت فولادسازان در حال استفاده است که این ظرفیت، نسبتا مناسب بوده و با استانداردها فاصله ندارد. او با رد این موضوع که تضعیف فولاد سازان در بخش تولید ارتباطی به کمبود سنگ آهن ندارد گفت: اشکال عمده عدم تولید فولادسازان در تامین سنگ آهن نبود. اگر شرایط کسب و کار برای تحریک تقاضای خارجی برای محصولات فولادی و همینطور تسهیل صادرات اتفاق می افتاد قطعا مجموعه فولادی می توانستند تولید خود را افزایش دهند و کمبود سنگ آهن نیز از این جهت وجود نداشت. همچنین اگر مشتریان به تعهدات مالی مرتبط با خرید سنگ آهن درست عمل می کردند، در هر زمانی که نیاز بود به اندازه کافی سنگ آهن در اختیارشان قرار می گرفت. این موضوع اصلا پذیرفتنی نیست که سنگ آهن کشور در حالی صادر می شود که در کشور نیاز به این ماده معدنی وجود دارد. وی در ادامه برای اثبات گفته های خود عنوان کرد: در پنج ماهه اول سال جاری صنعت سنگ آهن حدود 8 میلیون تن صادرات داشته که از این 8 میلیون تن حدود 5 میلیون تن سنگ هایی بوده که نیاز فرآیند فولادسازی کشور نبود. در نتیجه حدود 3 میلیون تن صادر شده که این عدد با نسبت تولید سالانه 80 میلیون تن سنگ آهن کشور قابل بحث نیست. (کمتر از 10 درصد صادر شده). وی در زمینه پیش بینی قیمت های جهانی سنگ آهن نیز گفت: به نظر نمی رسد که قیمت های جهانی سنگ آهن از کف قیمتی ماه گذشته پایین تر بیاید و احتمالا افزایش جزئی هم خواهد داشت اما به نظر نمی رسد به راحتی به سقف های قیمتی گذشته هم برسد.

این در حالی است که اخباری مبنی بر این که جناب آقای سرقینی پیشنهاد 30 درصد عوارض صادراتی سنگ آهن را ارائه کرده است، به گوش می رسد و گفته می شود که این پیشنهاد به دلیل دشواری های چند ماهه اخیر برای تامین سنگ آهن فولادسازان، ارائه گردیده است. طبق بررسی های انجام شده توسط تیم آهن اینفو، با توجه به ردیف تعرفه های مندرج در این نامه، عوارض صادراتی 30 درصدی علاوه بر سنگ آهن، شامل کنسانتره و گندله نیز می شود. از سوی دیگر استاندار اصفهان نیز می گوید: جلوی صادرات سنگ آهن به خارج استان اصفهان گرفته خواهد شد چرا که این محصول، ماده اولیه مورد نیاز صنایع و کارخانه‌های بزرگ استان از جمله ذوب آهن و فولاد است. در حال حاضر کارخانه ذوب آهن اصفهان نیاز مبرم به سنگ آهن دارد و ظرفیت این ماده اولیه آن ها کاهش بسیاری یافته است از طرفی برخی از واحدهای معدنی استان، سنگ آهن خام را به خارج کشور صادر می‌کنند. استاندار اصفهان همچنین خاطرنشان کرد: صادرات مواد خام به خارج کشور در حالی که صنایع داخلی به آن نیاز دارند، مغایر با منطق است و باید رفع نیاز داخلی در اولویت فروش محصولات قرار گیرد، چرا که تهیه مواد اولیه برای تولید در شرایط کنونی با توجه به تغییر قیمت ارز در کشور، بسیار سخت و دشوار است.

با توجه به مطالب بیان شده باید گفت که متاسفانه بطور دقیق در مورد این مسایل سخن به میان نمی آید و در جایی می بینیم که صحبت از کمبود سنگ آهن و مشکلات عدیده حوزه تولید به میان می آید و در جای دیگر تمامی این شنیده ها براحتی توسط مسئول دیگری رد می شود! و این که سردرگمی های اینچنینی تا کی گریبانگیر بازار فولاد است، الله اعلم...

یکی از بهترین ورق های تولید کارخانه های کشور ورق سیاه کاویان می باشد که با داشتن کاربرد بسیار در صنایع مختلف از اهمیت زیادی برخوردار است برای اطلاع از قیمت روز ورق سیاه کاویان اهواز کافی است با مشاوران ما در تماس باشید تا به صورت کامل راهنمایی شوید.

تحلیل اختصاصی آهن اینفو

دوشنبه 25 شهریور 98