کارشناس فروش ورق سیاه، اسید شویی و اسلب

کارشناس فروش ورق روغنی

کارشناس فروش گالوانیزه و رنگی

آدرس شرکت: اصفهان، خیابان سجاد، خیابان سپهسالار، ساختمان شهر ارا، طبقه اول، واحد 3
۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۰      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۱      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۲      ۰۳۱۳۶۶۰۵۳۹۳

ahaninfochannel      ahan_info

از جنگ تجاری ایالات متحده و چین همه آسیب می بینند علی الخصوص بازار فولاد ایران!

به گزارش آهن اینفو، یکی از تحلیلگران بین المللی که اخیرا به چین سفر کرده بود، در مورد آینده بازار فولاد ایران و جهان گفت: بازار تاثیر گذار فولاد چین همواره دو تعطیلی طولانی مدت را به مناسبت روز ملی چین و تعطیلات سال نو، تجربه می کند که در این دوره های زمانی، روند بازار منفی می شود. ️وی پس از بازدید از بنادر و شهرهای استراتژیک حوزه فولاد، گفت: در خصوص عرضه، رقابت شدیدی در بازار فولاد وجود دارد. زمانی که آمریکا تعرفه هایی را بر فولاد صادراتی چین وضع می کند یا پس از وضع تعرفه، مجددا آن را افزایش می دهد، چین باید تا حدودی عوارض را تقبل نماید  چرا که بازار رقابتی این روز ها، سود بالای 10 تا 12 درصدی را نمی پذیرد. بنابراین زمانی که آمریکا تعرفه سنگین وارداتی بر چین اعمال می کند، فولاد چین قابلیت واردات به آمریکا را از دست می دهد و جهت صادرات فولاد چین، از آمریکا به سمت بازارهای جهانی تغییر پیدا می کند. در نتیجه چین مجبور به دامپینگ می شود و حاضر است محصولات فولادی خود را زیر قیمت بازار به خریداران دیگر بفروشد اما به آمریکا صادر نکند و در این اوضاع اسفناک بازار صادراتی ایران، که صادر کنندگان مجبورند محصولات خود را با نازل ترین قیمت ها به بازار خاورمیانه عرضه کنند، این یک خطر بزرگ است چرا که با کاهش قیمت فولاد توسط چین، ایران مجبور است باز هم قیمت های خود را پایین تر بیاورد تا دیگر کشور ها حاضر به خرید آن شوند.

همچنین از طرف دیگر می توان گفت که با وجود این که صادرات فولاد چین به طور سالیانه در حدود 30 درصد نسبت به سال های 2013 و 2014 کاهش داشته اما با این حال حدود 9 تا 10 برابر عدد صادرات فولاد ایران در سال 2018 می باشد. علاوه بر این، افت قیمت فولاد صادراتی چین برای فولادسازان ایرانی هم هزینه هایی را به همراه دارد چرا که آن ها هم با توجه به کاهش قیمت فولاد در بازارهای جهانی، باید قیمت های پیشنهادی خود را کاهش دهند.

در حال حاضر شاهد این هستیم که شمش فولادی ایران به طور میانگین در ماه های آگوست و سپتامبر در حدود 370 تا 380 دلار فوب گزارش شد اما طی ماه اکتبر با افت نسبی در محدوده 340 تا 350 دلار شنیده شد. به گفته این تحلیل گر، پیش بینی می شود که در ماه نوامبر، قیمت شمش فولادی ایران به حدود 335 تا 340 دلار در هر تن برسد. البته برخی از تجار در شهر های مختلف چین هم بر این عقیده اند که ایران در تلاش است که قیمت های صادراتی خود را نسبت به قیمت های واقعی، بالا تر اعلام نماید.

همچنین در خصوص صادرات سنگ آهن، کنسانتره و گندله هم اغلب تجار چینی بر این باورند که با وضع عوارض 25 درصدی بر روی صادرات این محصولات، عملا صادرات کنسانتره و گندله به صفر خواهد رسید و صادرات سنگ آهن نیز تا 80 درصد افت خواهد داشت. ️اما در سال جاری میلادی شاهد این بودیم که برزیل به عنوان عمده ترین سنگ آهن جهان به کمک بازار فولاد آمد.

در خاتمه تنها می توان گفت که بازار جهانی فولاد در حال حاضر بسیار پر نوسان بوده و ایران باید با توجه به افت صادرات محصولاتی همچون گندله، کنسانتره و سنگ آهن، در بازار جهانی فولاد حضور قوی تری داشته باشد و بتواند مانند گذشته صادرات زنجیره فولاد را حفظ نماید.

ورق سیاه به عنوان یکی از بهترین و با کیفیت ترین ورق های سیاه کشور از اهمیت زیادی برخوردار است که برای اطلاع از قیمت ورق سیاه کاویان اهواز می توانید با کارشناسان آهن اینفو تماس حاصل کنید.

گرداوری شده توسط آهن اینفو

یکشنبه 21 مهر 98